-

Angajații Spitalului din Moldova Nouă primesc tichetele de vacanţă

Angajații Spitalului Orăşenesc din Moldova Nouă vor intra în posesia voucherelor de vacanţă, începând de astăzi. Acestea vor fi acordate celor 120 de angajaţi treptat. Cine va avea prioritate, ne explică managerul unităţii medicale, Sebastian Patroi.

"Eu am primit situaţia concediilor şi începem să acordăm treptat aceste tichete de vacanţă. Vor avea prioritate cei care şi-au programat concediile în această lună, aşa că ei le vor primi mai întâi dar până în noiembrie toti angajaţii spitalului vor intra în posesia acestora, la noi nu sunt probleme şi anul trecut am respectat acest drept al angajaţilor", ne-a declarat managerul spitalului, Sebastian Patroi.
Doar angajaţii Spitalului Orăşenesc Oraviţa au primit în acest an voucherele de vacanţă. Angajaţii celorlalte unităţi medicale încă aşteaptă să beneficieze de acest drept.
Voucherul de vacanţă are perioada de valabilitate de un an de la data emiterii, fără a se înţelege că aceasta este perioada de valabilitate a suportului electronic, în cazul în care voucherul a fost emis pe acest tip de suport.

RADOR

foto: AS

 Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

.