-

Criptomoneda Oracol Xor a intrat și în „buzunarul” românilor

De curând, la Palatul Parlamentului, a fost lansată în România Criptomoneda Oracol Xor, în cadrul unei conferințe naționale dedicată tehnologiilor inovatoare, a cărui temă principală a fost tehnologia blokchain: „Romania Blockchain Summit”.

Blockchain este, de fapt, un sistem care permite efectuarea de tranzacții globale rapide și sigure, iar dezvoltarea acestuia a făcut posibilă existența criptomonedelor.

Participanții la lansare, provocată de doi antreprenori români, au putut afla cum poate fi tranzacționată Criptomoneda Oracol XOr, doar prin intermediul telefoniei mobile, ceea ce reprezintă un salt în domeniu, nemaifiind necesare conexiunile de internet.

Preşedintele Asociaţiei Blockchain România, Armand Domuta, este de părere că, deși acum tehnologia este uitilizabilă în principal domeniului financiar, în viitorul apropiat ea va permite să fie aplicată și în alte domenii și industrii, precum energia – vânzarea și cumpărarea de energie electrică într-un mod descentralizat -, în medicină, în logistică, în domeniul public.

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice

Citeste continuarea AICI