-

Admitere liceu 2019. Când se face repartizarea computerizată

Admitere liceu 2019. Emoții mari pentru elevii de clasa a VIII-a. Acum că s-au aflat notele la Evaluarea națională și s-au calculat mediile finale pentru intrarea la liceu, începe o nouă etapă: repartizarea computerizată.

Admitere Liceu 2019 – REPARTIZAREA COMPUTERIZATA

Etapa de repartizare computerizata si admitere in invatamantul liceal de stat pentru candidatii din seria curenta, precum si pentru cei din seriile anterioare care nu implinesc 18 ani pana la data inceperii cursurilor anului scolar 2019-2020.

3-7 iulie 2019: completarea optiunilor in fisele de inscriere de catre absolventii clasei a VIII-a si de catre parintii acestora, asistati de dirigintii claselor a VIII-a; completarea fiselor de inscriere de catre absolventii clasei a VIII-a care doresc sa participe la admitere in alt judet si depunerea/transmiterea fiselor, conform procedurii stabilite de Comisia Nationala de Admitere.

3-7 iulie 2019: introducerea in baza de date computerizata (in aplicatia informatica centralizata) a datelor din fisele de inscriere.

4-8 iulie 2019: verificarea de catre parinti si candidati a fiselor editate de calculator, corectarea greselilor in baza de date computerizata si listarea fiselor corectate din calculator, operatiuni ce se vor realiza utilizand aplicatia informatica centralizata.

8 iulie 2019: termenul-limita pentru transmiterea bazei de date de la centrele de inscriere la centrul judetean de admitere/al municipiului Bucuresti, precum si a listei absolventilor care nu participa la repartizarea computerizata, prin confirmarea operatiunilor specifice in aplicatia informatica centralizata; predarea de catre comisia din centrul de inscriere a fiselor de optiuni originale la centrul de admitere judetean/al municipiului Bucuresti.

9 iulie 2019: transmiterea bazei de date de la centrele de admitere judetene/al municipiului Bucuresti la Centrul National de Admitere prin confirmarea, de catre acestea, a finalizarii operatiunilor specifice, in aplicatia informatica centralizata

10 iulie 2019: verificarea si corectarea bazelor de date de catre Comisia Nationala de Admitere si comisiile de admitere judetene/a municipiului Bucuresti, transmiterea modificarilor la comisia nationala.

10-11 iulie 2019: corectarea erorilor si confirmarea incheierii modificarilor in aplicatia informatica centralizata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Foto: pixabay.com

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Vezi și Nodulii tiroidieni și cancerul. Ce trebuie să știi