Gastronomie
Taratorul a fost şi va rămâne întotdeauna supa rece de iaurt cu cubuleţe de castravete proaspat, usturoi zdrobit, nuci, mărar şi o lingură de ulei. Este una dintre cele mai consumate şi iubite feluri de mâncare bulgăreşti în zilele fierbinţi de vară.
Publicat în
Gastronomie
Festivalul Păstrăvului, ediţia a II-a, va avea loc sâmbătă 20 şi duminica 21 iulie la Păstrăvăria Romuli, organizat de chef Nina Rus.
Publicat în
Gastronomie
Zeci de mâncăruri gătite la ceaun, după reţete provenite din mai multe ţări europene, au fost prezentate sâmbătă la Borsec, în cadrul "Ceaun Borsec Festival", un eveniment multietnic de arte şi gusturi culinare ajuns la a doua ediţie, care are rolul de a promova potenţialul turistic al zonei.
Publicat în
Gastronomie