-

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina - ITPF Sighetu Marmaţiei cercetează o femeie din judeţul Suceava pentru complicitate la contrabandă în formă agravantă.

Femeia a fost depistată la frontiera verde cu aproximativ 100 kg de pietre semipreţioase, posibil chihlimbar. Duminică, 21 iulie, în jurul orei 23.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina, judeţul Suceava, au observat, la aproximativ 300 metri de linia de frontieră, mai multe persoane care transportau, spre localitatea Ulma, colete voluminoase. Persoanele au fost somate verbal de către poliţiştii de frontieră, însă nu s-au supus, au abandonat coletele şi au fugit spre teritoriul statului vecin.

Poliţiştii de frontieră au identificat la faţa locului o femeie, cetăţean român, H.A., în vârstă de 30 de ani, domiciliată pe raza jud. Suceava, care nu-şi justifica prezenta în zonă, precum şi patru colete voluminoase, despre care femeia a declarat că-i aparţin. S-a luat măsura conducerii persoanei împreună cu bunurile respective la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor. În urma examinării coletelor, poliţiştii de frontieră au descoperit aproximativ 100 kg de pietre de diferite dimensiuni, forme şi culori, posibil chihlimbar, a căror valoare s-ar ridica la suma de 100.000 lei.

Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării şi urmează să fie trimise spre expertizare la un laborator de specialitate, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de complicitate la contrabandă în formă agravantă.

RADOR

Foto: Pixabay

 Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.