-

Vă invităm, începând cu data de 7 noiembrie, pe site-ul tnr.srr.ro, pagina radiofictiondesk.srr.ro, să ascultaţi şi să notaţi cea de a patra piesă, dar și ultima, înregistrată radiofonic în cadrul concursului „Radio Fiction Desk – ediţia 2018”.

Premierea radiofonică este – ”O inspecţie şcolară”, de D.D.Pătrăşcanu, o adaptare radiofonică de Silvia Cusursuz, în regia artistică a regizoarei Diana Mihailopol. Interpretează elevii de la Colegiului Naţional ”Sfântul Sava”, din Bucureşti, coordonaţi de profesoara Cristina Văduva.

Din distribuţie fac parte: Andreea Vişan, Gabriel Hangiu, Mihai-Cristian Stan, Andreea-Ioana Stanciu, Anca Nedelcu, Alia Maria Andrei, Maria-Alexandra Niţu, Andreea-Otilia Drăgan. Echipa de realizatori a fost formată din: Florin Bădic, Dana Lupu şi Rober Vasiliţă – regia de montaj, Renata Rusu – regia de studio, George Lazăr – regia tehnică, Patricia Prundea – regia muzicală, și Manuella Popescu – realizator.

„Radio Fiction Desk ” este un proiect concurs, realizat de Radio România, prin Teatrul Naţional Radiofonic, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, care îşi propune colaborarea cu trupe de actori formate din elevi ai liceelor bucureştene, pentru a realiza spectacole de teatru radiofonic.

Succesul deosebit de care s-au bucurat primele trei ediţii şi entuziasmul manifestat în această a patra ediţie, sunt o dovadă a creşterii interesului tinerei generaţii pentru această formă deosebită de exprimare artistică – teatrul radiofonic.

La fel ca şi în ediţiile precedente, proiectul se va încheia cu o Gală de premiere.

Primăria Municipiului Bucureşti este Partener Instituţional al Proiectului ”Radio Fiction Desk”.

Vă dorim audiţie plăcută!!!